Fotograf:
Matprat.no
Svinekjøtt med appelsin- og ingefærsaus inneholder
125 Kalorier,
14 g Karbo,
10 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Svinekjøtt med appelsin- og ingefærsaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Svinekjøtt med appelsin- og ingefærsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4657 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Svinekjøtt med appelsin- og ingefærsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 125.42 | 554.81 | Kcal |
Protein | 9.80 | 43.35 | gram |
Karbohydrat | 14.10 | 62.37 | gram |
Kostfiber | 1.05 | 4.64 | gram |
Fett | 3.08 | 13.62 | gram |
Mettet fett | 0.44 | 1.95 | gram |
Salt | 0.43 | 1.90 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.32 | Kr 23.53 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 885 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,96 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Stek kjøttet på middels sterk varme i olje, i to omganger. Legg det til side.
2. Finhakk sjalottløk, hvitløk, chili og ingefær, og skjær vårløken i centimeterstore biter. Fres dette ca. 1 minutt.
3. Rør ut maisenna i vann og tilsett jevningen mens du rører. Press i saften av en appelsin. Kok opp på svak varme, tilsett kjøttet og smak til med salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 21153)
Kategori:
Wok
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-12-17
Oppdatert dato:2005-12-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift