Tomtebrygg med variasjoner inneholder
17 Kalorier,
4 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Tomtebrygg med variasjoner har ingen allergener
Tomtebrygg med variasjoner er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Tomtebrygg med variasjoner med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 17.40 | 3 660.96 | 183.05 | Kcal |
Protein | 0.03 | 6.31 | 0.32 | gram |
Karbohydrat | 4.31 | 906.82 | 45.34 | gram |
Kostfiber | 0.02 | 4.21 | 0.21 | gram |
Fett | 0.00 | 0.00 | 0.00 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | 0.00 | gram |
Salt | 0.00 | 0.27 | 0.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 0.19 | Kr 39.98 | Kr 2.00 | .- |
Hele oppskriften veier | 21 040 totalt | 21 040 pr porsj | 1 052 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 99,08 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
liter
Bruk en stor bøtte, blandekar ol. Varm opp vannet(ca 30 grader) og løs opp sukker og gjær. Tilsett tomtebrygg. Settes lunt noen dager(ypperlig på varmekabler) og fjern skummet som danner seg.
Stikk ølet så over på rene flasker, skru igjen og sett kaldt noen uker.
For variasjon kan man doble sukkermengden samt erstatte noe av sukkeret med sirup, maltekstrakt eller mørk sirup. Ved dobling av sukker blir det mer alkohol, men det er så lite allikevel.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118969425)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ølbrygging
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-12-28
Oppdatert dato:2006-12-28
Lesere:
28947 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift