Fotograf:
Norges sjømatråd
Torsk og brokkoli i form inneholder
106 Kalorier,
1 g Karbo,
13 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Torsk og brokkoli i form har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Torsk og brokkoli i form er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
11373 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Torsk og brokkoli i form!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 105.64 | 210.75 | Kcal |
Protein | 13.01 | 25.95 | gram |
Karbohydrat | 0.60 | 1.20 | gram |
Kostfiber | 0.94 | 1.88 | gram |
Fett | 5.48 | 10.93 | gram |
Mettet fett | 3.18 | 6.34 | gram |
Salt | 0.96 | 1.92 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.97 | Kr 15.90 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 798 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,27 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett stekeovnen på 225 grader.
Halvtin brokkoli og fisk i romtemperatur. Legg brokkoli i en smurt ildfast form.
Skjær fisken i skiver og legg den over. Hell på vannnet og fordel smøret på fisken.
Dekk formen med aluminiumsfolie.
Bak fisken midt i ovnen til den er gjennomkokt, ca 25 minutter. Fjern folien, øk varmen og dryss ost over fisken. La den stå til oste begynner å smelte og få farge.
Server retten med brød eller pasta.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23452)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-02-12
Oppdatert dato:2007-02-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift