Fotograf:Frukt.no Denne klassiske pastaretten er rask og enkel å tilberede, og den deilige smaken av pesto, basilikum og parmesan gjør at du får lengsel til Italia.
Oppskriften inneholder 443 Kalorier, 28 g Karbo, 14 g Protein og 30 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rist pinjekjernene gylne i en varm panne. Det fremhever smaken.
Bland alt unntatt oljen i en foodprosessor og kjør til alt er blandet. Spe med olje til en passe tykk pesto. smak pestoen til.
Server nylaget pesto til kokt pasta - gjerne tortellini. Dryss på revet parmesan og server. Pynt med noen basilikumblader.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 26163)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pasta Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2009-08-05
Oppdatert dato:2017-12-30