Tunfiskdipp





Tunfiskdipp inneholder 219 Kalorier, 2 g Karbo, 1 g Protein og 20 g Fett pr 100 gr
Tunfiskdipp har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Tunfiskdipp er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
1boks(er)tunfisk i olje
2feddhvitløk
2sskapers
2sssitronsaft
0,5dltørr hvitvin
2ssolivenolje
2sscreme fraiche
2stang(stenger)persille
kjøkkensalt
0,25tspepper

Pynt:

persille


Annonse



Næringsdeklarasjon for Tunfiskdipp!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier219.23176.29Kcal
Protein1.481.19gram
Karbohydrat1.851.49gram
Kostfiber0.830.67gram
Fett20.4016.40gram
Mettet fett6.715.40gram
Alkohol2.95 %
Salt0.770.62gram
Pris på oppskriftenKr 12.16Kr 9.78Kroner
Hele oppskriften veier161 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

La tunfisken dryppe av. Skrell hvitløket og halvér det. Purér fisk og hvitløk sammen med kapers, sitronsaft, vin og olje med stavblenderen.
Rør Creme fraiche i og smak til med salt og pepper.
Pyntes med finhakket eller hel persille.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 26392)
Kategori: Dipp
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-09-10
Oppdatert dato:2009-09-10
Lesere: 1513 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.