Tunfisksalat med bakte cherrytomater og brønnkarse inneholder
82 Kalorier,
2 g Karbo,
9 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Tunfisksalat med bakte cherrytomater og brønnkarse har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tunfisksalat med bakte cherrytomater og brønnkarse er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tunfisksalat med bakte cherrytomater og brønnkarse!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 82.13 | 88.62 | Kcal |
Protein | 9.44 | 10.19 | gram |
Karbohydrat | 1.91 | 2.06 | gram |
Kostfiber | 0.59 | 0.64 | gram |
Fett | 3.95 | 4.26 | gram |
Mettet fett | 2.09 | 2.26 | gram |
Salt | 0.57 | 0.61 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.73 | Kr 6.18 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 432 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,3 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tunsalat:
Tunfisk utvannes, og Creme fraiche vendes i sammen med de hakkede sjalottløk og dijonsennep. Deretter settes det på kjøl i en time. Derpå smakes til med salt, pepper og sukker.
Bakte cherrytomater:
Cherrytomatene skylles, halveres og legges i et ildfast fat. Krydres godt med salt, pepper og sukker. Bakes i ovnen i en halv time ved 150°C.
Server med Bisca Digestive Fullkorn
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bisca
(Intern: 27520)
Tilberedningstid:
45 min + kjøl
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Salat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-09-28
Oppdatert dato:2010-09-28
Lesere:
1601 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift