Fotograf:
Melk.no
Få i deg dagens rasjon med fisk. En enkel og god salat til lunsj eller en lett middag. Oppskriften inneholder
78 Kalorier,
5 g Karbo,
6 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tunfisksalat 1 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3016 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tunfisksalat 1!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 77.64 | 406.53 | Kcal |
Protein | 6.45 | 33.77 | gram |
Karbohydrat | 5.27 | 27.59 | gram |
Kostfiber | 1.88 | 9.84 | gram |
Fett | 3.00 | 15.71 | gram |
Mettet fett | 0.78 | 4.08 | gram |
Salt | 0.36 | 1.90 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.41 | Kr 28.33 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 094 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,15 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Hell vannet av tunfisken og ha fisken i en liten bolle. Tilsett matyoghurt og sitronpepper og rør om.
Vask salatene i rikelig med kaldt vann. Rist salaten tørr i et kjøkkenhåndklede eller i en salatslynge. Riv salatbladene og ha det i en stor bolle.
Skjær tomatene i båter og paprikaen i staver. Skyll salatbønnene i kaldt vann og la de renne av i et dørslag. Rør sammen alle ingrediensene i vinaigretten, tilsett den i salatblandingen og vend den inn.
Salatingrediensene fordeles på tallerkner og toppes med tunfiskblandingen.
Serveres med et stykke grovt brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 30384)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Salat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-05-04
Oppdatert dato:2013-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift