| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 157.93 | 292.33 | Kcal | |
| Protein | 13.11 | 24.27 | gram | |
| Karbohydrat | 1.19 | 2.20 | gram | |
| Kostfiber | 0.05 | 0.09 | gram | |
| Fett | 10.80 | 19.99 | gram | |
| Mettet fett | 6.37 | 11.79 | gram | |
| Alkohol | 0.49 % | |||
| Salt | 1.26 | 2.33 | gram | |
| Pris på oppskriften | Kr 15.28 | Kr 28.28 | Kroner | |
| Hele oppskriften veier | 740 | gr totalt | gram | |
| Energiprosent fra karbo | 3,01 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Reinsdyrfilet med krydret plommesaus.
Reinsdyrstek med grønnsaker.
Reinsdyrfilet med pære, potet og sopp.
Klassisk reinsdyrstek.
Reinsdyrfilet med rødbetpure.
Reinsdyrstek 4.
Reinsdyrstek med viltsaus.
Reinsdyrstek med tarte tatin og kirsebærsaus.
Ølbraisert reinsdyrstek med potet- og soppter.
Reinsdyrstek 3.
Reinsdyrfilet med rødvinssaus.
Reinsdyrbiff med linser, jordskokk og plommer.
Reinsdyrstek med byggotto.
Helstekt reinsdyrfilet.
Reinsdyrstek 2.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.