Tyttebærgrateng med reinsdyrkjøtt inneholder
158 Kalorier,
1 g Karbo,
13 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Tyttebærgrateng med reinsdyrkjøtt har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tyttebærgrateng med reinsdyrkjøtt er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
6198 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tyttebærgrateng med reinsdyrkjøtt!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 157.93 | 292.33 | Kcal |
Protein | 13.11 | 24.27 | gram |
Karbohydrat | 1.19 | 2.20 | gram |
Kostfiber | 0.05 | 0.09 | gram |
Fett | 10.80 | 19.99 | gram |
Mettet fett | 6.37 | 11.79 | gram |
Alkohol | 0.49 % | | | |
Salt | 1.26 | 2.33 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 15.28 | Kr 28.28 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 740 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,01 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær kjøttet i strimler. Bland kjøtt og soya. Legg kjøttet i en ildfast form. Strø over salt og pepper.
Bland fløten med smuldret buljongterning, soya, tyttebærsyltetøy, timian og einerbær. Smak eventuelt til med gin. Hell det over kjøttet.
Sett formen i ovn på nederste rille ved 225 C i ca 20 minutter.
Server med kokte poteter og rosenkål.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10718)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift