Fotograf:
Melk.no
Uer med pasta og bønner inneholder
250 Kalorier,
7 g Karbo,
10 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Uer med pasta og bønner har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Uer med pasta og bønner er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4554 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Uer med pasta og bønner!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 249.92 | 884.40 | Kcal |
Protein | 10.06 | 35.60 | gram |
Karbohydrat | 7.19 | 25.44 | gram |
Kostfiber | 0.55 | 1.95 | gram |
Fett | 19.98 | 70.70 | gram |
Mettet fett | 11.47 | 40.59 | gram |
Salt | 3.71 | 13.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.14 | Kr 28.81 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 416 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,5 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrap skinnet slik at skjellene løsner av fisken. Stek fisken i smør med skinnsiden ned. Strø på salt og pepper.
Stek flesket i små terninger. Kok pasta i kyllingkraft og fløte til de er myke. Bruk fersk pasta, gjerne små pasta som cavatelli. Kok hestebønnene raskt opp i lettsaltet vann i noen minutter. Bland bønnene eller erter i pastaen og rør inn revet ost. Smak til med salt og pepper. Rør inn pisket krem like før servering. Blir pastaen for tykk kan den justeres med litt vann.
Skyen lages ved å brune smøret til det er nøttebrunt. Tilsett soya, og løk som er stekt i en panne for seg. Avkjøl. Rør inn strimlet basilikum og persille. Varm forsiktig opp og bare rør sausen lett sammen.
Anrett pastaen på tallerken og legg fisken oppå. Fordel sausen rundt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 2118967552)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-04
Oppdatert dato:2002-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift