Fotograf:
Alf Börjesson
Uer er en utrolig god fisk, og smaker desto bedre med en kantarellfrikassé med persille. Server kokte poteter som tilbehør. Oppskriften inneholder
88 Kalorier,
6 g Karbo,
8 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt uer med frikasse av kantareller er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt uer med frikasse av kantareller!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 88.23 | 435.60 | Kcal |
Protein | 8.06 | 39.79 | gram |
Karbohydrat | 5.78 | 28.54 | gram |
Kostfiber | 0.82 | 4.05 | gram |
Fett | 3.47 | 17.13 | gram |
Mettet fett | 1.60 | 7.90 | gram |
Salt | 0.13 | 0.63 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.61 | Kr 32.63 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 975 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 26,2 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ueren har skinn med store skjell som sitter godt fast.
Skrap dem av med en skarp kniv. Skyll og tørk filetene.
Dryss fisken med salt og pepper og brun den i olje på begge sider.
Skru ned varmen, tilsett litt smør og stek fisken ferdig, 1—2 minutter på hver side.
Rens og del store kantareller. Stek dem gyldne i olje, tilsett smør og la dem surre noen minutter.
Hell på fløte og la den koke inn til det halve.
Smak til med friskpresset sitronsaft, salt og pepper og rør inn rikelig med hakket persille.
Anrett fisken som på bildet, pynt med grønt.
Server kokte poteter som tilbehør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 2,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4280 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 28885)
Tilberedningstid:
45 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-18
Oppdatert dato:2013-04-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift