Fotograf:
Norges sjømatråd
Skinnstekt uer med riskaker inneholder
90 Kalorier,
7 g Karbo,
7 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Skinnstekt uer med riskaker har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Sennep, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skinnstekt uer med riskaker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4441 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Skinnstekt uer med riskaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 90.36 | 619.37 | Kcal |
Protein | 6.53 | 44.76 | gram |
Karbohydrat | 6.89 | 47.23 | gram |
Kostfiber | 0.52 | 3.56 | gram |
Fett | 3.89 | 26.66 | gram |
Mettet fett | 1.55 | 10.62 | gram |
Alkohol | 0.09 % | | | |
Salt | 0.40 | 2.75 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.50 | Kr 30.85 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 742 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,5 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Riskakene:
La safrantrådene trekke i hvitvinen.
Surr løk og ris i olivenolje til alt er godt blandet og løken myk.
Tilsett hvitvinen med safrantrådene og la det koke nesten inn.
Tilsett grønnsakkraften, litt om gangen.
Kok inn og fortsett å tilsette væske til risen er mør, men fortsatt har tyggemotstand.
Rist pinjekjernene på tørr panne og ha dem i risen sammen med soltørkede tomater og Parmesanost.
Smak til med salt og pepper.
Nå er risottoen ferdig og kan brukes som tilbehør. Eller la risottoen avkjøle litt. Form runde litt flate kaker, vend dem i hvetemel og stek dem raskt i varm olje.
Stek uerfiletene i smør eller olje og dryss med salt og pepper.
Skjær fennikelen i tynne båter og del de andre grønnsaker i passende biter.
Kok grønnsakene i lettsaltet vann, pass på at de fortsatt har tyggemotstand.
Appelsinsmørsaus:
Kok fiskekraft, sennep og appelsinjuice inn til det halve.
Pisk inn smør.
Smak til med salt, pepper, sitron og kajenne.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23648)
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-04-21
Oppdatert dato:2007-04-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift