Fotograf:
Alf Børjesson
Thaikrydret uerfilet inneholder
101 Kalorier,
1 g Karbo,
14 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Thaikrydret uerfilet har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Thaikrydret uerfilet er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Thaikrydret uerfilet!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 101.47 | 123.95 | Kcal |
Protein | 14.26 | 17.42 | gram |
Karbohydrat | 1.12 | 1.37 | gram |
Kostfiber | 0.49 | 0.60 | gram |
Fett | 4.33 | 5.29 | gram |
Mettet fett | 0.70 | 0.86 | gram |
Salt | 3.04 | 3.72 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.48 | Kr 10.36 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 489 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,41 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Uer har mange og store skjell som sitter godt fast. Slik blir du enkelt kvitt dem:
Kok opp ganske lite vann i en stekepanne, bare så mye at bunnen er dekket. Skjær noen snitt i skinnet på fisken, men pass på ikke å skjære i fisken.
Legg fileten med skinnsiden ned i det kokende vannet i 10-15 minutter.
Ta fisken opp og skrap av skjellene. Tørk fisken godt.
Riv ingefæren og bland den med korianderfrø, limejuice, salt og sesamolje og fordel det over kjøttsiden av fiskefiletene. Dekk dem til og sett dem i kjøleskap i 30 minutter.
Varm oljen til steking og legg i fiskefiletene med skinnsiden ned. Stek fisken på skinnsiden til skinnet er brunt og sprøtt og fisken så vidt gjennomstekt. Fisken skal ikke snus.
Server uerfiletene med ris og smørdampede strimler av gulrot og purre.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4424 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23644)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-04-21
Oppdatert dato:2007-04-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift