Ungarsk potetgryte inneholder
54 Kalorier,
9 g Karbo,
1 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Ungarsk potetgryte har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ungarsk potetgryte er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
7822 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ungarsk potetgryte!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 54.07 | 390.12 | Kcal |
Protein | 1.31 | 9.45 | gram |
Karbohydrat | 9.42 | 67.97 | gram |
Kostfiber | 1.75 | 12.63 | gram |
Fett | 0.85 | 6.13 | gram |
Mettet fett | 0.19 | 1.37 | gram |
Salt | 0.34 | 2.47 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.88 | Kr 13.56 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 886 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 69,68 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell og hakk løken. Skrell potetene og skjær dem i store båter. Halver paprikafruktene, fjern kjernhus og skjær dem i terninger.
Fres løken myk i fettet i en gryte. Tilsett paprikapulveret og 1/2 dl av vannet. Rør om og la vannet koke inn. Den fuktige varmen trekker fram paprikapulverets fine smak. Legg deretter i potet- og paprikabitene, hermetiske tomater med laken, resten av vannet og smuldret buljongterning. Kok retten under lokk til potetene er møre, 10-15 minutter etter oppkok. Smak til med salt og pepper.
Server gryten med ost og brød som "grønt" måltid eller med kokt eller stekt pølse.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6620)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Diett/allergi:
Veganer
Land:
Ungarn
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-12
Oppdatert dato:2003-04-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift