Fotograf:
Matprat.no
Varm kyllingsalat med rødbete og fetaost inneholder
93 Kalorier,
9 g Karbo,
8 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Varm kyllingsalat med rødbete og fetaost har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Varm kyllingsalat med rødbete og fetaost er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4894 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Varm kyllingsalat med rødbete og fetaost!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 92.93 | 352.90 | Kcal |
Protein | 8.02 | 30.46 | gram |
Karbohydrat | 9.31 | 35.35 | gram |
Kostfiber | 1.86 | 7.06 | gram |
Fett | 2.21 | 8.39 | gram |
Mettet fett | 1.15 | 4.37 | gram |
Salt | 0.35 | 1.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.43 | Kr 28.22 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 519 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 40,07 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok rødbetene i lettsaltet vann i ca. 45 minutter til de er møre. Avkjøl og skrell dem. Del dem i fine båter.
Forvarm ovnen til 200 °C. Legg kylling- og brødbiter ut over et bakepapir. Krydre med salt og pepper. Stek i ovnen i ca. 15 minutter til kyllingbitene er gjennomstekte og brødbitene sprø og gylne.
Fordel salaten på to tallerkener og legg rødbetbitene oppå. Fordel varme kylling- og brødbiter på toppen og sprinkle dressingen over. Dryss på litt flaksalt og server med det samme.
Tips
Bruk de salattypene som du liker best.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 27386)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Salat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-09-03
Oppdatert dato:2010-09-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift