Varm thai oksekjøttssalat inneholder
99 Kalorier,
2 g Karbo,
16 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Varm thai oksekjøttssalat har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Varm thai oksekjøttssalat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Varm thai oksekjøttssalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 98.65 | 174.73 | Kcal |
Protein | 15.99 | 28.32 | gram |
Karbohydrat | 1.64 | 2.90 | gram |
Kostfiber | 0.25 | 0.44 | gram |
Fett | 3.07 | 5.44 | gram |
Mettet fett | 0.90 | 1.59 | gram |
Salt | 0.71 | 1.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 16.67 | Kr 29.53 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 417 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,64 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg biffene i et dypt porselens- eller glassfat.
Marinade:
Pisk soyasaus, olje, støtt og frisk koriander, sukker og sort pepper sammen i en liten skål. Hell marinaden over kjøttet og sett det til side i minimum 1 time.
Legg agurkskiverne lagvis på et stort fat, dekk til og sett det på kjøl, til agurkskiverne skal brukes.
Drypp biffene tørre og gjem marinaden til senere. Stek biffene under en forvarmet grill 2-3 minutter på hver side eller etter behag.
Hell marinaden i en liten gryte, kok opp og la syde i 3-4 minutter.
Skjær biffene i tynne skiver og anrett dem ovenpå agurkskiverne. Hell marinaden over og dryss koriander og strimlet, frisk chili over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 21401)
Kategori:
Salat
Land:
Thailand
Innlagt dato:2006-01-18
Oppdatert dato:2006-01-18
Lesere:
3466 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift