Fotograf:Meny Kjøttfri tapasrett som er enkel og rask å lage men full av smak. Denne spanske omeletten er en klassiker på tapasbordet, men kan også serveres som lunsj med godt brød eller en salat til. Like god varm som kald.
Stek grønnkål, poteter, vårløk og løk i rapsolje i et par minutter til alt er gyllent.
Pisk sammen egg, salt og pepper. Ha eggeblandingen over grønnsakene.
Sett tortillaen i ovnen på 180 grader og stek i ca. 10 minutter til eggene stivner.
Snu tortillaen på et fat og server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 34320)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Fingermat/tapas Diett/allergi:
Vegetarmat Land:
Spania Innlagt dato:2018-10-13
Oppdatert dato:2018-10-13