Fotograf:Anne Manglerud All tapas er ikke spansk. Lag kreativ norsk juletapas – eksotisk julemat som få har sett før. Spreke smaker og friske kombinasjoner vil pirre og overraske smaksløkene. Her er det også lov å prøve seg frem med nye sammensetninger. Titt i kjøleskapet og sett i gang!
1. Bruk en teskje og hul ut en liten grop i poteten. Innmaten has i fyllet.
2. Bland først alle ingrediensene til sausen, og vend forsiktig inn de andre ingrediensene. La gjerne salaten trekke noen timer før den anrettes.
3. Legg en god spiseskje salat på hver potetbåt og server.
TIPS:
Du kan gjerne bruke andre typer poteter, eller rester fra dagen før. Rull, kjøtt fra syltelabber eller ribbe kan brukes i stedet for sylte.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 20599)
Tilberedningstid:
60 min +
Kategori:
Fingermat/tapas Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2016-12-03
Oppdatert dato:2016-12-03