Kvarg, type Kesam, laktosefri, 1 prosent fett

Kalorier og viktig næringsinnhold i Kvarg, type Kesam, laktosefri, 1 prosent fett

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 279 kilojoule
Kcal 66 kalorier
Protein 10 gram
Karbo 4.3 gram
Sukker 4.3 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 1 gram
Mettet fett 0.6 gram



Annonse





Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
10.03.2020
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Ost Kvarg kesam
Kilde til Næringsdata
Produsent
Matvaretabellen 2018 Mattilsynet. Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
1189





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Kesam som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Laks med agurksalat og kesamdressing4.9111,885,788,575,989,23
Sjokoladekake med god samvittighet3.1144,967,268,449,748,29
Fiskeburger med eplesalat4.3150,884,948,2417,725,25
Tiramisu4205,815,485,337,9310,47
Mettende pastasalat4.7205,4211,7413,0611,377,66
Vafler med blåbær4.4140,545,385,5816,654,73
Bakt potet med kjøttdeig4.8101,343,34,5512,373,61
Kyllingsalat som pålegg4.298,054,459,424,486,59
Grove eplemuffins4.2277,2916,995,8423,783,79
Super-is4.2100,213,133,2813,799,78
Proteinbrød5292,6221,6212,677,674,88
Rødbeter med guacamole5187,0514,254,728,696,82
Verdens beste rullekake fra Dansukker5254,2513,535,2427,474,39
Friske sommerbær med dipp4.773,122,41,810,385,72
Jordbærmousse à la Tiramisu4.7181,2310,082,7418,117,71


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Kvarg, type Kesam, laktosefri, 1 prosent fett med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.