Touch of Taste kalvefond 1 liter

Bilde av Touch of Taste kalvefond 1 liter.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Touch of Taste kalvefond 1 liter

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 6 kilojoule
Kcal 1.4 kalorier
Protein 0.5 gram
Karbo 0.5 gram
Sukker 0.1 gram
Kostfiber 0.5 gram
Fett 2 gram
Mettet fett 0.1 gram

Notat


Annonse




Fakta om Touch of Taste kalvefond 1 liter.

Fond av bl.a. kalvekjøtt, kalvebein, løk, tomatpuré og krydder.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
29.10.2019
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Buljong kraft
Kilde til Næringsdata
Produsent
Touch of TasteHaugen Gruppen
Storkjøkken eller dagligvare
Kun storkjøkken
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
952





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Buljong som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Kjøttkaker i brun saus4.595,15,97,642,813,8
Kokt røkt svinekam3.8145,0911,557,622,534,47
Svinestek til søndag473,642,397,774,743,04
Hjortestek3.774,170,9114,51,9314,04
Biff Wellington - Innbakt oksefilet4.8115,845,637,46,98,61
Gammelsteik fra Lofoten i Nordland5115,416,9511,431,668,98
Bollefrikasse4.894,696,874,293,852,96
Mormors beste skinkestek3.774,0739,391,793,7
Svinestek i ovn4.274,552,198,275,032,89
Klassisk lammestek4.696,544,868,034,776,5
Oksestek med grønnsaker4.285,333,697,94,445,48
Svenske kjøttboller4125,098,578,133,814,31
Hjortekarbonader3.7149,111,249,252,628,71
Fersk suppe med sursøt saus4.672,542,768,172,666,57
Piroger med kjøttfyll4.6183,96,169,7621,493,69


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Touch of Taste kalvefond 1 liter med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.