Fotograf:
Matprat.no
A cool summerbreeze inneholder
73 Kalorier,
3 g Karbo,
5 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
A cool summerbreeze har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
A cool summerbreeze er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5622 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for A cool summerbreeze!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 73.41 | 337.54 | Kcal |
Protein | 4.72 | 21.70 | gram |
Karbohydrat | 2.88 | 13.24 | gram |
Kostfiber | 1.03 | 4.74 | gram |
Fett | 4.55 | 20.92 | gram |
Mettet fett | 0.89 | 4.09 | gram |
Salt | 1.30 | 5.97 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.81 | Kr 35.91 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 920 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,69 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Del paprikaen i fire på langs og pensle med olivenolje. Legg dem på en stekeplate og stek dem på 250° C til skallet begynner å svi seg, ca. 15-20 minutter.
2. Rasp agurken og legg den i et dørslag slik at vannet får rent av.
3. Lag dressing av rødvinseddik og olivenolje.
4. Fjern skallet på papriken og legg dem i dressingen en times tid.
5. Bland den avrente agurken med yoghurt og finhakket hvitløk. La den stå kjølig.
6. Skjær marinert paprika, spekeskinke og appelsin i tynne skiver. Skyll ruccolasalaten.
7. Bland ingrediensene i salaten og server med yoghurtdressing ved siden av. Pynt med basilikum.
Serveres kald med foccaciabrød til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 20790)
Kategori:
Kalde retter
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-11-05
Oppdatert dato:2005-11-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift