Fotograf:Frukt.no «Båndspagetti» laget av slangeagurk og blandet med pesto smaker utrolig friskt og godt. Server den gjerne som en egen liten rett f.eks. med toast av grovt brød eller som en deilig salat til utematen.
Oppskriften inneholder 173 Kalorier, 1 g Karbo, 6 g Protein og 16 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skyll agurken.
Skjær agurken i tynne skiver på langs ved å bruke en ostehøvel eller potetskreller. Skjær deretter skivene i tynnere strimler (se bildet).
Dryss litt salt over agurkskivene og la dem stå og væske seg mens du lager pestoen.
Rist pinjekjerner eller mandler i en varm, tørr panne.
Bland alle ingrediensene i en blender, e.l. - bortsett fra 1 ss av pinjekjernene og 1 ss revet parmesan som skal brukes til pynt.
Smak til.
Tørk agurkstrimlene med papirhåndkle og bland forsiktig inn pestoen.
Dryss over pinjekjerner og revet parmesan.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 32774)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Smårett Innlagt dato:2016-12-30
Oppdatert dato:2016-12-30