Appelsin og Ingefær wok inneholder
190 Kalorier,
23 g Karbo,
11 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Appelsin og Ingefær wok har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Egg, Fisk, Gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Appelsin og Ingefær wok er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4044 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Appelsin og Ingefær wok!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 190.21 | 1 008.11 | Kcal |
Protein | 11.16 | 59.15 | gram |
Karbohydrat | 23.06 | 122.22 | gram |
Kostfiber | 1.06 | 5.62 | gram |
Fett | 5.69 | 30.16 | gram |
Mettet fett | 0.81 | 4.29 | gram |
Salt | 0.46 | 2.45 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.81 | Kr 46.69 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 060 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 48,49 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bløtlegg nudlene i varmt vann i ca. 10 minutter. Rør forsiktig med en gaffel så nudlene deler seg og la vannet renne av.
Varm opp oljen i en wok eller stekepanne og fres kyllingen til den er nesten gjennomstekt. Legg så i paprika og fres ytterligere et par minutter.
Tilsett cashewnøtter, nudlene og stir-fry sausen. Smak til med salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Haugen Gruppen AS
(Intern: 27214)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Wok
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-06-30
Oppdatert dato:2010-06-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift