Fotograf:
Vaktelgården
Asparges med vaktelegg inneholder
107 Kalorier,
1 g Karbo,
5 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Asparges med vaktelegg har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Asparges med vaktelegg er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7676 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Asparges med vaktelegg!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 106.97 | 204.58 | Kcal |
Protein | 4.56 | 8.72 | gram |
Karbohydrat | 1.38 | 2.64 | gram |
Kostfiber | 1.06 | 2.03 | gram |
Fett | 9.01 | 17.23 | gram |
Mettet fett | 4.09 | 7.82 | gram |
Salt | 0.28 | 0.53 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 20.18 | Kr 38.59 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 765 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,16 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær aspargesen i 10 cm lange biter. Varm olivenolje og smør i en gryte og surr aspargesen i 1 minutt. Tilsett buljong og la koke i 10 minuter. Aspargesen skal være litt fast. Ta ut og hold aspargesn varm.
Saus:
Spe kremfløten i aspargeskraften og ta gryten av varmen. Tilsett vaktelplommene og pisk til sausen blir kremet. Vend i trøflene. Sausen må ikke koke mer.
Posjering:
Kok opp vann og tilsett en ss eddik pr liter vann. slå ut eggene og la dem gli forsiktig ned i vannet. Posjeringen varer i to minutter. Ta opp eggene med en hulskje. Anrett aspargesen på tallerkener, legg eggene ved siden av, hell over sausen og dryss litt vårløk over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Vaktelgården
(Intern: 19755)
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-06-07
Oppdatert dato:2005-06-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift