Fotograf:
Mat.no
Asparges med hardkokte egg inneholder
127 Kalorier,
2 g Karbo,
5 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Asparges med hardkokte egg har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Asparges med hardkokte egg er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6177 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Asparges med hardkokte egg!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 127.04 | 172.59 | Kcal |
Protein | 5.32 | 7.23 | gram |
Karbohydrat | 1.66 | 2.26 | gram |
Kostfiber | 1.32 | 1.79 | gram |
Fett | 10.72 | 14.56 | gram |
Mettet fett | 1.95 | 2.65 | gram |
Salt | 0.51 | 0.69 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.50 | Kr 10.19 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 543 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,22 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens aspargesen og skyll den godt. Skrap stilkene om nødvendig.
La dem renne godt av og bunt dem sammen i 3-4 bunter. Buntene må ikke være for store, da blir de ujevnt i kokt.
Sett aspargesen rett opp og ned i en gryte med rikelig vann, som er saltet godt. Kok langsomt opp. Koker aspargesen for voldsomt har de lett for å velte.
Beregn 25 minutters koketid. Prøv om aspargesen er ferdig ved å klemme på stilkene. De skal føles meget møre. La dem renne godt av.
Bruker man hermetiske asparges, skal disse varmes langsomt opp i egen kraft. La dem renne godt av.
Kok eggene 10 minutter, skrell av og avkjøl dem.
Hakk plommer og hviter hver for seg.
Hakk persille og skjær reddikene i skiver.
Rør sammen dressingen.
Legg aspargesen opp på fat. Hell dressingen over. Legg så egg, persille og reddiker i striper over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12222)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift