Auberginesuppe med kongekrabbe



Auberginesuppe med kongekrabbe oppskrift.
Fotograf: Audun Aagre
Kongekrabbe er en fantastisk råvare som kan brukes i mange forskjellige retter. Prøv denne suppeoppskriften med kongekrabbe, aubergine og blåskjell.

Oppskriften inneholder 84 Kalorier, 2 g Karbo, 7 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Bløtdyr, Melk, Skalldyr, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Auberginesuppe med kongekrabbe er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3119 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
400grkongekrabbeben, rå
200grblåskjell

Suppe

1stkaubergine
2ssolivenolje
2stksjalottløk
1feddhvitløk
2dlmelk
2dlmatfløte
1sscrème fraîche
salt og pepper

Frikassé

200grkantareller
2sssmør
200grshitake
2tsestragon
1tsgressløk
salt og pepper
sitron




Næringsdeklarasjon for Auberginesuppe med kongekrabbe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier83.66382.62Kcal
Protein6.5229.82gram
Karbohydrat1.848.42gram
Kostfiber1.446.59gram
Fett5.2624.06gram
Mettet fett2.5711.75gram
Salt0.663.00gram
Pris på oppskriftenKr 12.55Kr 57.40Kroner
Hele oppskriften veier1 829 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo8,79 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Suppe
Skrell aubergine og skjær i terninger.
Surr aubergineterningene i olivenolje sammen med finhakket sjalottløk og hvitløk.
Tilsett melk, fløte og crème fraîche. Kok til aubergineterningene blir møre. Kjør suppen med en stavmikser til den skummer. Blir suppen for tykk kan du spe den med litt fløte.
Smakes til med salt, pepper og litt sitronsaft.

Frikassé
Ta kongekrabbekjøttet ut av beinene og del den opp i serveringsbiter. Stek krabbestykkene gylne i smør sammen med sopp.
Vend inn blåskjell sammen med urtene like før servering. Smak til med litt sitronsaft.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29253)
Tilberedningstid: 60 min
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-03-26
Oppdatert dato:2013-03-26


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Auberginesuppe med kongekrabbe.Auberginesuppe med kongekrabbe.
Denne retten har 83,66 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,55.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.