Baguetter glutenfrie inneholder
273 Kalorier,
46 g Karbo,
2 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Baguetter glutenfrie har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Baguetter glutenfrie er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Baguetter glutenfrie med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 272.56 | 5 735.86 | 1 433.97 | Kcal |
Protein | 2.02 | 42.51 | 10.63 | gram |
Karbohydrat | 46.44 | 977.30 | 244.33 | gram |
Kostfiber | 1.74 | 36.62 | 9.15 | gram |
Fett | 8.36 | 175.93 | 43.98 | gram |
Mettet fett | 5.36 | 112.80 | 28.20 | gram |
Salt | 1.11 | 23.29 | 5.82 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.33 | Kr 70.08 | Kr 17.52 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 104 totalt | 2 104 pr porsj | 526 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 68,15 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 4
stk
1. Smuldre gjæren i en bakebolle og tilsett lunkent vann.
2. Tilsett Finax Psyllium og rør til gjæren er oppløst. La trekke i ca 10 minutter.
3. Hell i olje, salt og rør. Deretter tilsettes resten av ingrediensene. Elt deigen med maskin i ca 5 minutter og deretter la deigen hvile i bollen 10 minutter.
4. Slå ut deigen på bakstefjøla som meles med melmix. Del deigen i fire jevnstore stykker.
5. Form biter av deigen til baguetter og plasser på plate med bakepapir. La etterheve, dekket med fuktig håndkle eller plastfolie i 45 minutter.
6. Forvarm ovnen til 250 º og plassere en skål med vann på bunnen.
7. Dusj lett det gjærede brødet med vann og lage noen diagonale kutt på hvert brød med en skarp kniv. Stekes i midten av ovnen i ca 10 minutter.
8. Fjern vannskålen og redusere temperaturen til 200 º. La steke ytterligere 10 minutter.
9. Ta ut brødene og la de avkjøles på rist uten håndkle.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Finax
(Intern: 3328)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-12-01
Oppdatert dato:2010-12-01
Lesere:
9931 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift