Fotograf:
Bent Raanes Sørensen
Bakt potet kan varieres uendelig, og i denne oppskriften er den fylt med reker, grønnsaker og dillsmør. Dette er en smakfull rett med få ingredienser. Oppskriften inneholder
108 Kalorier,
6 g Karbo,
6 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk, Selleri, Skalldyr, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bakt potet med reker, rotgrønnsaker og dillsmør er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2078 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bakt potet med reker. rotgrønnsaker og dillsmør!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 107.67 | 476.41 | Kcal |
Protein | 6.41 | 28.36 | gram |
Karbohydrat | 5.89 | 26.06 | gram |
Kostfiber | 1.83 | 8.10 | gram |
Fett | 6.09 | 26.95 | gram |
Mettet fett | 3.18 | 14.07 | gram |
Salt | 0.54 | 2.39 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.75 | Kr 43.14 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 770 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,88 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett stekeovnen på 200 °C.
Bak potet i stekeovnen til de er møre, det tar ca. 1 time.
Rens gulrot, sellerirot og purre, og skjær dem i terninger på 1 cm.
Surr grønnsakene knapt møre i soyaolje.
Tilsett rekene og smak til med salt og pepper.
Dillsmør
Pisk smøret mykt og luftig.
Finhakk dill og ha i det piskede smøret.
Smak det til med sitronsaft, salt og pepper.
Skjær et kryss i bakepoteten og åpne den litt.
Ha dillsmør, reker og grønnsaker på bakepoteten.
Server med frisk dill på toppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 31616)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Innlagt dato:2014-07-20
Oppdatert dato:2014-07-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift