Berggylt suppe inneholder
35 Kalorier,
4 g Karbo,
3 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Berggylt suppe har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Berggylt suppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Berggylt suppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 34.96 | 213.52 | Kcal |
Protein | 2.77 | 16.92 | gram |
Karbohydrat | 3.73 | 22.78 | gram |
Kostfiber | 0.70 | 4.28 | gram |
Fett | 0.84 | 5.13 | gram |
Mettet fett | 0.49 | 2.99 | gram |
Salt | 0.46 | 2.81 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.17 | Kr 7.15 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 886 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 42,67 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Her på Sørlandet fins det mye Berggylt og den er en fast gjest i garn på grunt vann. Vi har en tendens til å kaste den ut, men det er en nydelig fisk, selv om det er mye ben. Vær litt nøye med fileteringen. Noen av berggyltene blir store og da trengs ikke så mange.
Fres purre, poteter og selleri i smør eller margarin uten å brune. Ha i krydder og vann. La suppen koke til grønnsakene er møre. Skjær berggyltfiletene i biter og fjern de beina man kommer over.
Deretter legges alt i gryta i ca 10 minutter før man regner at grønnsakene er ferdig. Smak til suppen. Strø hakket dill eller persille over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
12634 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 2869)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-26
Oppdatert dato:2002-12-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift