Biff av reinsdyrlår med paprikasaus inneholder
94 Kalorier,
2 g Karbo,
9 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Biff av reinsdyrlår med paprikasaus har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Sennep, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Biff av reinsdyrlår med paprikasaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7058 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Biff av reinsdyrlår med paprikasaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 93.99 | 374.07 | Kcal |
Protein | 8.75 | 34.82 | gram |
Karbohydrat | 1.64 | 6.53 | gram |
Kostfiber | 0.43 | 1.71 | gram |
Fett | 5.73 | 22.80 | gram |
Mettet fett | 3.27 | 13.01 | gram |
Salt | 0.70 | 2.80 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.66 | Kr 42.43 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 592 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,97 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær kjøttet i centimetertykke skiver. Fjern kjernene i paprikaene og skjær dem i små terninger. Skyll og skjær squashen i terninger.
Skjær kjøttet 3-4 minutter på hver side slik at det fortsatt er rosa i midten. Salt og pepre. Ta opp kjøttet og hold det varmt.
Fres paprikaen og squash i pannen. Tilsett buljongen. Rør i créme fraiche. Smak til med sennep, grønn pepper og balsamicoeddik. La sausen koke noen minutter.
Server kjøttet med paprikasausen og kokte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10715)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift