Blinis med fenalår. rogn og reker





Blinis med fenalår, rogn og reker oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Variant av russiske pannekaker med godt fyll

Oppskriften inneholder 195 Kalorier, 14 g Karbo, 12 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Melk, Skalldyr, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Blinis med fenalår, rogn og reker er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
10grgjær
2,5dlmelk, lunken
175grbokhvetemel, eller hvetemel
1stkegg
0,5tssalt
1,5ssfløte
2ssmargarin til steking
100grfenalår
100grrogn
100grreker, pillede
1dlrømme
0,5stkrødløk, finhakket


Annonse



Næringsdeklarasjon for Blinis med fenalår. rogn og reker!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier194.98494.98Kcal
Protein11.6329.52gram
Karbohydrat14.1335.87gram
Kostfiber0.792.01gram
Fett10.0425.49gram
Mettet fett4.4111.20gram
Salt1.443.65gram
Pris på oppskriftenKr 11.09Kr 28.15Kroner
Hele oppskriften veier1 015 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Rør gjæren ut i lunken melk, ca. 37 °C, og tilsett hvetemel. Rør godt. Skill egget. Ha eggeplommen og salt i deigen. Rør godt. La deigen stå til heving i 3-4 timer. Nå skal deigen ha en tyktflytende konsistens. Hvis den er for tykk, kan du tilsette litt melk.

2. Pisk eggehvite og krem hver for seg. Vend begge deler forsiktig inn i deigen.
3. Stek runde små pannekaker av røren, 7-8 cm i diameter og omtrent 1 cm tykke, på medium sterk varme.
4. Legg blinisene utover et fat, eller på tallerkener, og smør en liten teskje rømme på hver. Lag tre varianter. En med fenalår, en med rogn og finhakket rødløk og en med reker. Pynt med eventuelt friske urter, og sitron.

Tips:
Bytt ut blinis med svelerøre som du får kjøpt halvfabrikata i poser som du steker i små lapper. Tilsett litt salt i røren.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 21920)
Tilberedningstid: 60 min +
Kategori: Pannekaker
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2014-08-21
Oppdatert dato:2014-08-21
Lesere: 2498 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Blinis med fenalår, rogn og reker.Blinis med fenalår, rogn og reker.
Denne retten har 194,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,09.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.