Fotograf:
Matprat.no
Variant av russiske pannekaker med godt fyll Oppskriften inneholder
193 Kalorier,
14 g Karbo,
11 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Fisk, Melk, Skalldyr, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Blinis med fenalår, rogn og reker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Blinis med fenalår. rogn og reker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 193.02 | 490.00 | Kcal |
Protein | 11.37 | 28.86 | gram |
Karbohydrat | 14.13 | 35.87 | gram |
Kostfiber | 1.05 | 2.67 | gram |
Fett | 9.88 | 25.08 | gram |
Mettet fett | 4.34 | 11.02 | gram |
Salt | 1.44 | 3.65 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.09 | Kr 28.15 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 015 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 29,28 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Rør gjæren ut i lunken melk, ca. 37 °C, og tilsett hvetemel. Rør godt. Skill egget. Ha eggeplommen og salt i deigen. Rør godt. La deigen stå til heving i 3-4 timer. Nå skal deigen ha en tyktflytende konsistens. Hvis den er for tykk, kan du tilsette litt melk.
2. Pisk eggehvite og krem hver for seg. Vend begge deler forsiktig inn i deigen.
3. Stek runde små pannekaker av røren, 7-8 cm i diameter og omtrent 1 cm tykke, på medium sterk varme.
4. Legg blinisene utover et fat, eller på tallerkener, og smør en liten teskje rømme på hver. Lag tre varianter. En med fenalår, en med rogn og finhakket rødløk og en med reker. Pynt med eventuelt friske urter, og sitron.
Tips:
Bytt ut blinis med svelerøre som du får kjøpt halvfabrikata i poser som du steker i små lapper. Tilsett litt salt i røren.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2953 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 21920)
Tilberedningstid:
60 min +
Kategori:
Pannekaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2014-08-21
Oppdatert dato:2014-08-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift