Bløtkake med epler inneholder
237 Kalorier,
30 g Karbo,
4 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Bløtkake med epler har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bløtkake med epler er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3535 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Bløtkake med epler med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 237.06 | 4 760.50 | 297.53 | Kcal |
Protein | 3.94 | 79.12 | 4.95 | gram |
Karbohydrat | 29.65 | 595.41 | 37.21 | gram |
Kostfiber | 1.13 | 22.69 | 1.42 | gram |
Fett | 11.16 | 224.11 | 14.01 | gram |
Mettet fett | 6.34 | 127.32 | 7.96 | gram |
Salt | 0.16 | 3.21 | 0.20 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.70 | Kr 74.30 | Kr 4.64 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 008 totalt | 2 008 pr porsj | 126 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 50,02 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
stykker
Egg og sukker piskes til en fyldig eggedosis. Mel og bakepulver blandes og røres forsiktig inn i eggedosisen. Røren helles over i en stor langpanne som på forhånd er godt smurt. Inn i ovn - 200°C - steketid 12-15 min.
Hvelves over et håndkle. Avkjøles helt under hvelvet langpanne. Deles i to. Dynk den ene delen med litt melk eller eplesaft. Bland eplemos og krem og fordel kremen over den ene kakedelen. Legg den andre over. Pynt med pisket krem og tynne eplebåter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 2118968463)
Kategori:
Langpannekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-28
Oppdatert dato:2002-05-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift