Fotograf:Frukt.no Blomkålris er et digg tilbehør til middagen og et fint bidrag til halve tallerken med grønt. Det er fort gjort å lage blomkålris. Det er bare å rive blomkålen på et rivjern og frese i pannen sammen med hvitløk, m.m.
Denne kan også lages med brokkoli
Oppskriften inneholder 56 Kalorier, 2 g Karbo, 2 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Riv blomkålen på et rivjern og press over sitronsaft.
Finhakk hvitløk.
Fres alt på middels sterk varme i ca. 2 minutter.
Smak blomkålrisen til med salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 34954)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør Innlagt dato:2020-04-25
Oppdatert dato:2020-04-25