Brød i stekepanne (Sopaipillas) inneholder
219 Kalorier,
32 g Karbo,
6 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Brød i stekepanne (Sopaipillas) har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Brød i stekepanne (Sopaipillas) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,8 poeng fra 12 lesere
Lesere:
12237 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Brød i stekepanne (Sopaipillas) med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 218.94 | 1 613.59 | 161.36 | Kcal |
Protein | 5.75 | 42.38 | 4.24 | gram |
Karbohydrat | 32.43 | 239.01 | 23.90 | gram |
Kostfiber | 2.51 | 18.50 | 1.85 | gram |
Fett | 6.80 | 50.12 | 5.01 | gram |
Mettet fett | 1.32 | 9.73 | 0.97 | gram |
Salt | 1.03 | 7.61 | 0.76 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.20 | Kr 8.84 | Kr 0.88 | .- |
Hele oppskriften veier | 737 totalt | 737 pr porsj | 74 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 59,24 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
stk
Smuldre margarin og hvetemel med fingrene. Tilsett salt. Løs opp gjæren i lunkent vann og bland i melet.
Elt deigen smidig og la den heve i 15 minutter.
Del deigen i 10 deler. Trill dem til boller og slå dem flate på et meldrysset bord. Kjevle emnene til små leiver. Skjær et mønster i dem med en kniv.
Varm olje i en stekepanne. Stek brødene på begge sider, to av gangen. Bruk ikke for sterk varme. Brødene skal heve seg og bli lysebrune. Serveres varme.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6518)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pai/terte
Land:
Chile
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-12
Oppdatert dato:2003-04-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift