Fotograf:
Brodogkorn.no
Deilig, mørk brownies toppet med karameller, marshmallows og sjokoladebiter. Denne ser fristende ut på kakebordet. Oppskriften inneholder
425 Kalorier,
42 g Karbo,
7 g Protein og
25 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Brownies med karameller og marshmallows er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4785 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Brownies med karameller og marshmallows med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 425.28 | 5 219.29 | 347.95 | Kcal |
Protein | 6.93 | 85.05 | 5.67 | gram |
Karbohydrat | 42.31 | 519.25 | 34.62 | gram |
Kostfiber | 2.92 | 35.84 | 2.39 | gram |
Fett | 24.72 | 303.38 | 20.23 | gram |
Mettet fett | 10.13 | 124.32 | 8.29 | gram |
Salt | 0.29 | 3.62 | 0.24 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.75 | Kr 82.84 | Kr 5.52 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 227 totalt | 1 227 pr porsj | 82 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,79 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 15
stykker
1. Smelt sjokolade og smør i vannbad. Tilsett rømmen.
2. Pisk egg og sukker til en lett og luftig eggedosis og bland forsiktig inn sjokoladeblandingen. Bland deretter inn mel, kakao og bakepulver.
3. Hell røren i en langpanne kledt med bakepapir og strø over valnøtter. Stek langpannekaken midt i ovnen på 160 °C i ca 30 minutter.
4. Strø karamell, marshmallows og sjokoladebiter over kaken og stek den i 5 minutter til. Avkjøles på rist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 30134)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-01-08
Oppdatert dato:2013-01-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift