Fotograf:
Matjes
Bruschette med mediterrane matjes inneholder
124 Kalorier,
4 g Karbo,
6 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Bruschette med mediterrane matjes har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Sennep, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bruschette med mediterrane matjes er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4749 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bruschette med mediterrane matjes!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 123.81 | 1 096.09 | Kcal |
Protein | 6.47 | 57.28 | gram |
Karbohydrat | 3.75 | 33.20 | gram |
Kostfiber | 1.37 | 12.13 | gram |
Fett | 8.91 | 78.88 | gram |
Mettet fett | 1.56 | 13.81 | gram |
Salt | 0.95 | 8.45 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.53 | Kr 66.66 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 771 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 12,11 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær løken i tynne biter. Varm oljen i en liten stekepanne og stek løken i omtrent 4 minutter. Skjær matjesfiletene i strimler og skjær tomatene i to. Bland i en bolle, matjesstrimler, stekt løk, tomatbiter, 2 ss hvitløkdressing og kappers. Tilsett salt og pepper. Rist skivene grovbrød og fordel resten av hvitløksdressingen over dem. Legg salaten på skivene og fordel blandingen over skivene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matjes
(Intern: 2118969027)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-07-26
Oppdatert dato:2005-07-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift