Fotograf:
Norges sjømatråd
Matjessild med stekte grønnsaker og balsamicoaus inneholder
103 Kalorier,
3 g Karbo,
4 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Matjessild med stekte grønnsaker og balsamicoaus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Matjessild med stekte grønnsaker og balsamicoaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3732 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Matjessild med stekte grønnsaker og balsamicoaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 103.37 | 532.48 | Kcal |
Protein | 3.95 | 20.35 | gram |
Karbohydrat | 3.22 | 16.59 | gram |
Kostfiber | 3.28 | 16.90 | gram |
Fett | 7.57 | 38.99 | gram |
Mettet fett | 1.34 | 6.90 | gram |
Salt | 0.49 | 2.55 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.20 | Kr 31.94 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 061 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 12,46 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland sammen ingrediensene til marinaden.
Skjær matjessilden i biter på ca 4 cm. Hell over marinaden og la silda marinere i 12 timer.
Press sitronsaft og dryss med salt og pepper over grønnsakene og stek dem i olje.
Rør sammen ingrediensene til sausen og smak den til.
Server den marinerte matjessilden med grønnsakene og balsamicosausen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23465)
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-02-19
Oppdatert dato:2007-02-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift