Fotograf:
Gerstmann - Malinowski
Krydret matjessild med grillet paprika og sennepsaus. inneholder
174 Kalorier,
6 g Karbo,
7 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Krydret matjessild med grillet paprika og sennepsaus. har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Sennep, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Krydret matjessild med grillet paprika og sennepsaus. er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4225 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Krydret matjessild med grillet paprika og sennepsaus.!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 174.32 | 479.73 | Kcal |
Protein | 6.86 | 18.88 | gram |
Karbohydrat | 5.83 | 16.04 | gram |
Kostfiber | 0.85 | 2.34 | gram |
Fett | 13.54 | 37.26 | gram |
Mettet fett | 2.37 | 6.52 | gram |
Salt | 1.04 | 2.88 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.92 | Kr 30.05 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 101 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,37 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Mal krydderene i en morter og bland sammen med de øvrige ingrediensene til marinaden. Legg matjessilden i marinaden og la den marinere i 12 timer.
Del paprikaene i to, grill dem og fjern skallet. Stek dem videre i olivenolje sammen med hvitløk og basilikum. Rør sammen ingrediensene til sausen.
Anrett sild sammen med paprikablandingen og sausen, litt frisk salat og frisk dill.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23464)
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-02-19
Oppdatert dato:2007-02-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift