Fotograf:Rosemarie Pettersen Vegetar indisk rett med kikerter. Kan lages både sterkere og svakere. Mer krydder eller mindre og mer fløte. Vi brukte og naan brød ved siden av som dere kan se i bakgrunnen.
Chana masala kan og brukes som siderett til andre retter, vi brukte den ved siden av tandoori chicken.
Skjær løk og hvitløk og fres i ca ½ dl olje. Tilsett krydder og tomater,
ertene til slutt. Ha i litt fløte og ev. karri, og la det surre i ca 10
min. Serveres med chapati, nan eller ris.
Chapati
Bland mel og salt, tilsett vann. Deles i størrelser som boller og kjevles i
størrelser tilsvarende lomper. Stekes på sterk varme i tørr panne ca 1 min.
på hver side. Snu ofte.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:
Kristin Grude Lund
(Intern: 18662)
Kategori:
Smårett Diett/allergi:
Vegetarmat Land:
India Innlagt dato:2004-12-08
Oppdatert dato:2018-02-04