Fotograf:
Frukt.no
Lefse med hummus og bakt paprika er et godt vegetarisk alternativ man kan ha i matpakken eller som kveldsmat. Oppskriften inneholder
190 Kalorier,
19 g Karbo,
4 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lefser med hummus og bakt paprika er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2191 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lefser med hummus og bakt paprika!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 190.28 | 562.49 | Kcal |
Protein | 4.25 | 12.56 | gram |
Karbohydrat | 18.67 | 55.19 | gram |
Kostfiber | 3.04 | 8.99 | gram |
Fett | 10.28 | 30.39 | gram |
Mettet fett | 1.42 | 4.20 | gram |
Salt | 1.27 | 3.74 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.93 | Kr 14.57 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 182 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,24 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kjør kikerter, hvitløk, olje og spisskummen glatt med en stavmikser. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Forvarm ovnen til 250 grader. Del paprikaen i to, fjern hinner og frø, og legg dem i en langpanne med snittflaten ned og smør litt olje på skinnsiden.
Sett dem i ovnen og la de stå til de er mørke og nesten "brent". Ta dem ut og legg dem i en plastpose, eller dekk til med aluminiumsfolie.Etter en halvtimes tid kan du lett dra det brente skinnet av paprikaen.
Del paprikaen i brede strimler og tilsett olivenolje, salt, pepper og vend forsiktig sammen.
Smør lefse med hummus og legg på strimler av bakt paprika. Rull sammen og server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 32160)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Smårett
Diett/allergi:
Veganer
Innlagt dato:2015-10-18
Oppdatert dato:2015-10-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift