Chili-/lime kylling med pasta inneholder
168 Kalorier,
14 g Karbo,
18 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Chili-/lime kylling med pasta har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Spor-av-egg, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Chili-/lime kylling med pasta er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5042 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Chili-/lime kylling med pasta!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 168.21 | 667.63 | Kcal |
Protein | 17.59 | 69.81 | gram |
Karbohydrat | 14.21 | 56.40 | gram |
Kostfiber | 0.21 | 0.83 | gram |
Fett | 4.51 | 17.90 | gram |
Mettet fett | 0.73 | 2.90 | gram |
Salt | 0.13 | 0.52 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.34 | Kr 41.04 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 588 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,79 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Stek kyllingfiletene i smør i middels varm stekepanne 3-4 minutter på hver side og la dem hvile like lenge. Skjær hver filet diagonalt i 1 cm tykke skiver.
Brekk lasagneplatene i store biter og kok etter anvisning på pakken. Skyll pastaen i rennende, kaldt vann og la den renne godt av seg.
Fordel pastaen på tallerkenene. Legg på kylling, tomater og rucula. Bland olje, balsamico-eddik, kapers, limeskall og chili og drypp blandingen over retten. Server med godt brød til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118967479)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Spania
Innlagt dato:2002-05-03
Oppdatert dato:2002-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift