Fotograf:Meny Grillet svineburger med chorizo er lettvint, sunn og smaksrik middag. Ha coleslaw og grillet paprika i grove burgerbrød, og server med nyfritert pommes frites.
Oppskriften inneholder 173 Kalorier, 14 g Karbo, 9 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-sesam, Spor-av-soya, Sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Krydre chorizoburgerne med salt og pepper. Grill hamburgerne på direkte varme til de er gylne på begge sider og er gjennomstekt. Burgeren er saftig når den har en kjernetemperatur på 65-70 grader.
Pensle paprikaene med rapsolje og grill den på direkte varme til de er gylne og nesten sorte. Legg paprikaene i en plastpose i 5 minutter (da er det enklere å få av skallet). Skrap av skallet og skjær paprikakjøttet i strimler.
Grill hamburgerbrødene raskt på grillen til de er gylne.
Legg en skje coleslaw på nederste del av hvert hamburgerbrød. Legg på grillet paprika og grillet chorizoburger før servering. Server nyfritert pommes frites ved siden av chorizoburgeren.
Alle produktene du trenger får du hos MENY!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 33055)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne Innlagt dato:2017-06-02
Oppdatert dato:2017-06-02
Lesere: 1089 totalt.