Fotograf:
Matoppskrift.no
Osteburgere med chili inneholder
169 Kalorier,
12 g Karbo,
8 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Osteburgere med chili har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Osteburgere med chili er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3777 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Osteburgere med chili!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 168.73 | 668.99 | Kcal |
Protein | 8.35 | 33.11 | gram |
Karbohydrat | 12.06 | 47.82 | gram |
Kostfiber | 1.11 | 4.40 | gram |
Fett | 9.43 | 37.39 | gram |
Mettet fett | 3.12 | 12.37 | gram |
Salt | 0.61 | 2.41 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.94 | Kr 27.52 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 586 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 28,59 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm olivenolje i en kjele. Tilsett 1 hakket løk og hvitløk og la det steke forsiktig i 5 minutter. Kjør tomatene i en hurtigmikser til det blir en jevn røre. La tomatene renne av seg og skjær opp pepperfruktene. Tilsett tomater, chili, chilirelish og spisskummfrø i kjelen. Rør godt og la det småkoke under lokk i 10 minutter. Rør litt av og til.
Legg kjøttdeigen i en bolle. Tilsett resten av løken og salt og pepper. Bland godt sammen. Del deigen i 4 porsjoner og lag burgere med en diameter på ca. 10 cm. Varm opp maisoljen i en stor stekepanne, og stek burgerne 5-6 minutter på hver side. Legg en skive ost på hver. På underdelen av hvert brød legger du hakket salat. Legg hamburgerne oppå og ta litt chilisaus og løkringer på toppen. Legg den andre halvdelen av brødet oppå og server hamburgerne varme.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10227)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift