Fotograf:
Matprat.no
Kjøttboller, pasta og tomatsaus inneholder
129 Kalorier,
2 g Karbo,
9 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Kjøttboller, pasta og tomatsaus har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kjøttboller, pasta og tomatsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
7479 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kjøttboller. pasta og tomatsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 129.35 | 405.98 | Kcal |
Protein | 9.43 | 29.60 | gram |
Karbohydrat | 2.41 | 7.56 | gram |
Kostfiber | 0.63 | 1.98 | gram |
Fett | 8.97 | 28.15 | gram |
Mettet fett | 3.81 | 11.96 | gram |
Salt | 1.32 | 4.15 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.17 | Kr 19.37 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 255 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,45 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kna sammen alle ingrediensene og lag små boller. Stek bollene på middels varme i ca. 10 minutter.
Beregn ca. 100 g pasta per person. Her kan du bruke tagliatelle eller annen pasta. Kokes etter anvisning på pakken.
Tomatsaus med basilikum:
Varm olje i en stor stekepanne eller kasserolle. Ha i hvitløk og løk, og stek på middels varme til løken er myk og begynner å få en fin farge. Rør ofte. Tilsett tomater, tomatpure, sukker og buljong. Kok opp og la sausen trekke over svak varme i 10 - 15 minutter. Tilsett oliven og basilikum og smak til med salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 20566)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-10-21
Oppdatert dato:2005-10-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift