Einebærmarinert elgstek inneholder
89 Kalorier,
4 g Karbo,
9 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Einebærmarinert elgstek har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Einebærmarinert elgstek er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
9519 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Einebærmarinert elgstek!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 89.47 | 951.88 | Kcal |
Protein | 8.92 | 94.90 | gram |
Karbohydrat | 4.11 | 43.73 | gram |
Kostfiber | 0.81 | 8.62 | gram |
Fett | 2.57 | 27.34 | gram |
Mettet fett | 1.11 | 11.81 | gram |
Alkohol | 1.80 % | | | |
Salt | 0.16 | 1.72 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.88 | Kr 137.03 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 256 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 18,37 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg steken i en trang porselenskrukke eller kar. Hell marinaden over steken så den dekkes helt. La det stå i kjøleskap i 3 dager. Snu kjøttet i marinaden to ganger hver dag.
Ta opp kjøttet og tørk det. Brun steken godt i fett i en gryte. Tilsett salt. Spe med en del av marinaden og la steken surre under lokk på svak varme i 1 1/2 time. Spe litt etter med resten av marinaden.
Ta steken opp og rør inn en jevning av hvetemel og kaldt vann. Ha i fløte og la sausen koke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper. Skjær steken i tynne skiver.
Serveres med viltsaus, hasselbackpoteter, broccoli og erter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9904)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-30
Oppdatert dato:2003-04-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift