Eple- og pærechutney inneholder
125 Kalorier,
19 g Karbo,
1 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Eple- og pærechutney har beregnet å ha følgende allergener
Nøtter, Spor-av-lupiner, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Eple- og pærechutney er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
8723 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Eple- og pærechutney!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 124.79 | 1 894.94 | Kcal |
Protein | 1.29 | 19.59 | gram |
Karbohydrat | 19.04 | 289.12 | gram |
Kostfiber | 2.07 | 31.43 | gram |
Fett | 4.37 | 66.36 | gram |
Mettet fett | 0.30 | 4.56 | gram |
Salt | 0.47 | 7.18 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.18 | Kr 93.84 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 519 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 61,03 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fjern kjernehusene, skrell epler og pærer, og del dem smått. Ha dem i kjelen sammen med eddik, honning, korinter, sukker og krydder. Vent med nøtter og kjerner til massen har grøtet seg.
Fjern kanelstangen, ha så i nøtter og kjerner og la dem bli varme i grøten. Ha så alt på rene glass.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9579)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Chutney
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift