Eple-pære- og plommepai inneholder
221 Kalorier,
19 g Karbo,
3 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Eple-pære- og plommepai har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Eple-pære- og plommepai er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
8765 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Eple-pære- og plommepai med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 221.28 | 4 222.02 | 527.75 | Kcal |
Protein | 2.84 | 54.19 | 6.77 | gram |
Karbohydrat | 19.13 | 365.00 | 45.63 | gram |
Kostfiber | 2.71 | 51.71 | 6.46 | gram |
Fett | 14.22 | 271.32 | 33.91 | gram |
Mettet fett | 7.20 | 137.38 | 17.17 | gram |
Salt | 0.15 | 2.83 | 0.35 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.51 | Kr 66.97 | Kr 8.37 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 908 totalt | 1 908 pr porsj | 239 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,58 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
Mel sukker og smør smuldres sammen. Deigen samles med vann og får ligge kaldt en stund.
Ingrediensene til fyllet blandes sammen. Deigen trykkes ut i en rund form, 24 cm. Fordel mandelfyllet i paiskalet.
Skrell eplene og pærene og fjern kjernehuset. Plommene skåldes og skinn og steiner fjernes. Frukten fordeles vakkert på paiskallet. Pensles med syltetøyet.
Stekes ved 200 grader i ca. 25 minuter. Serveres med lett pisket krem.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 2118968713)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-03-09
Oppdatert dato:2004-03-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift