Eplepai fra Bjørum inneholder
207 Kalorier,
26 g Karbo,
3 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Eplepai fra Bjørum har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Eplepai fra Bjørum er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
9455 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Eplepai fra Bjørum med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 206.59 | 3 976.34 | 397.63 | Kcal |
Protein | 2.86 | 55.05 | 5.50 | gram |
Karbohydrat | 26.40 | 508.13 | 50.81 | gram |
Kostfiber | 1.80 | 34.65 | 3.46 | gram |
Fett | 9.55 | 183.81 | 18.38 | gram |
Mettet fett | 2.96 | 56.97 | 5.70 | gram |
Salt | 0.13 | 2.52 | 0.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.00 | Kr 57.74 | Kr 5.77 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 925 totalt | 1 925 pr porsj | 192 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 51,11 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
stykker
Smuldre smøret i melet, bland i sukker og vann og arbeid deigen raskt sammen. La den stå kaldt en stund.
Kjevle ut 2/3 av deigen til en leiv som fyller bunnen og kanten av en rund form. Strø på halvparten av brødet, eplene, rosinene og sukkeret blandet med kanel.
Bland fløtemelk, egg, sukker, potetmel og vaniljesukker i en kjele og la sausen tykne ved svak varme. Avkjøl sausen og hell den over eplene. Legg på resten av eplene, tørt brød, rosiner, sukker og kanel.
Kjevle ut resten av deigen tl lokk, smør kantene med kaldt vann og trykk dem godt sammen. Prikk lokket og stek ved 200 C i ca 40 minutter.
Serveres lunken med vispet fløte.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13392)
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Norge
Fylke:
Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-11
Oppdatert dato:2003-05-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift