Eplepai fra Skjulestad inneholder
153 Kalorier,
25 g Karbo,
2 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Eplepai fra Skjulestad har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Eplepai fra Skjulestad er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 9 lesere
Lesere:
22289 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Eplepai fra Skjulestad med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 153.38 | 1 966.72 | 196.67 | Kcal |
Protein | 1.50 | 19.23 | 1.92 | gram |
Karbohydrat | 24.61 | 315.56 | 31.56 | gram |
Kostfiber | 1.88 | 24.11 | 2.41 | gram |
Fett | 5.02 | 64.37 | 6.44 | gram |
Mettet fett | 0.97 | 12.44 | 1.24 | gram |
Salt | 0.21 | 2.70 | 0.27 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.12 | Kr 27.18 | Kr 2.72 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 282 totalt | 1 282 pr porsj | 128 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 64,18 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
stykker
Alt blandes godt sammen til en sammenhengende paideig. Hvile i kjøleskap i ½ time. Deigen deles i to, og kjevles ut til runde leiver. En rund form (24 cm) kles med den ene leiven - legg deig også oppover kanten. Legg ett ca. 4 cm. tykt lag med skrelte matepler, delt i biter. 1 kopp sukker blandet med 1 ss mel strøs over eplene. Noen smørklatter legges hist og her og litt kanel strøs over. Tilslutt legges den andre leiven over og trykkes ned langs kanten slik at det blir tett lokk. Stikk noen hull oppå leiven med en kniv for at luften kan komme ut. Stekes først ved 225 grader i 10 min, stek videre ved 200 grader i 20 min., tilsammen 30 min.Nydelig lunka med pisket fløte eller is til, men er også god kald.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bondelaget
(Intern: 17624)
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Norge
Fylke:
Aust Agder
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-04-30
Oppdatert dato:2004-04-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift