Eplestrudl med brunost inneholder
179 Kalorier,
26 g Karbo,
4 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Eplestrudl med brunost har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Eplestrudl med brunost er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5623 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Eplestrudl med brunost med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 179.32 | 1 607.16 | 133.93 | Kcal |
Protein | 3.70 | 33.16 | 2.76 | gram |
Karbohydrat | 26.05 | 233.47 | 19.46 | gram |
Kostfiber | 2.35 | 21.06 | 1.76 | gram |
Fett | 6.18 | 55.39 | 4.62 | gram |
Mettet fett | 3.56 | 31.91 | 2.66 | gram |
Salt | 0.32 | 2.88 | 0.24 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.95 | Kr 26.44 | Kr 2.20 | .- |
Hele oppskriften veier | 896 totalt | 896 pr porsj | 75 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 58,1 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
I stekovnen: 200 °C i ca 30 minutter.
Smuldre mel og smør. Tilsett eggeplomme, vann og salt. Arbeid deigen raskt sammen. Pensle med smeltet smør og la den hvile i ca 15 minutter. Skrell eplene, fjærn frøhus og skjær resten i biter. Kjevledeigen til en meget tynn rektangulær leiv. Legg eplebitene i en rad langs midten av leiven. Dryss på sukker, rosiner, kanel og revet brunost. Rull deigen rundt fyllet og plasser rullen på stekeplaten, med skjøten under. Brett endene inn under rullen og stek kaken. Avkjøl litt. Skjær den i serveringsstykker. Dryss på litt melis og server kaken med iskrem eller vispet kremfløte til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Tine ØM Folldal
(Intern: 15852)
Kategori:
Eplekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-10-09
Oppdatert dato:2003-10-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift