Estanboli ba gusht inneholder
205 Kalorier,
32 g Karbo,
6 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Estanboli ba gusht har ingen allergener
Estanboli ba gusht er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6987 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Estanboli ba gusht!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 205.07 | 863.70 | Kcal |
Protein | 5.84 | 24.60 | gram |
Karbohydrat | 31.70 | 133.51 | gram |
Kostfiber | 1.40 | 5.90 | gram |
Fett | 5.79 | 24.39 | gram |
Mettet fett | 0.68 | 2.86 | gram |
Salt | 0.19 | 0.79 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.74 | Kr 15.75 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 685 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 61,83 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg risene i bløt i lunkent vann ca. 1/2 time i forveien. Hakk løken og svisj det i 1 dl olje. Ha kjøttet i og brun det i 10 minutter. Tilsett gurkemeie, salt og pepper. Hell risene ovenpå.
Hakk tomatene og poteten i små terninger og ha dem i gryten. Ha tomatpuré og vann i gryten.
Vannet skal dekke potetene med minst 2 cm.
Rør rundt og kok ved høy temperatur under lokk inntil vannet er kokt vekk.
Form med en gryteskje grytens innhold til en kegle.
Skru ned til laveste varme og la det koke ytterligere 10 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22807)
Kategori:
Gryterett
Land:
Iran
Innlagt dato:2006-09-07
Oppdatert dato:2006-09-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift